Privacybeleid /

Hier vind u ons privacybeleid

Privacybeleid RTV Group

Versie 0.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 16-09-2016.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van RTV Group en zijn onderdelen. U dient zich ervan bewust te zijn dat RTV Group niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
RTV Group respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u Solliciteert als Vrijwilliger/Medewerker vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om eventuele stukken die niet digitaal kunnen aan u te verstrekken. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van RTV Group. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van RTV Group. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.
LET OP! Bij verwijderen van de gegevens zal ook het moment intreden dat u de radio zal moeten verlaten als u medewerker bent Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
U kunt ons een mail sturen met Nieuwsbrief STOP om de nieuwsbrieven te stoppen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Onderdelen
Dit privacybeleid is ook van toepassing op Entertainment Radio, Feest TV & Feestgangers Radio


RTV Group
info@rtvgroup.nl

Entertainment Radio
beheer@entertainmentrdio.nl

Feestgangers Radio
beheer@feestgangersradio.nl

Feest TV
info@feesttv.nl